Als je goed om je heen kijkt,
zie je dat alles gekleurd is.  
(k.schippers)

Liesbeth

Mijn naam is Liesbeth Vlasblom en ik heb een passie voor kleur, schilderen en mozaïek, ik hou ervan mooie dingen te creëren. Ik vind het belangrijk bewust in het leven te staan en aandacht te geven aan persoonlijke groei en ontwikkeling.

Kunstzinnig Coach
Omdat ik graag creatief wil werken vanuit de verbinding van hoofd, hart en handen, volgde ik de 4-jarige opleiding Kunstzinnig Dynamisch Coachen aan De Kleine Tiki. Een school voor kunstzinnig coachen en innerlijke ontwikkeling. Bij Marijke Sluijters deed ik de cursus Zinvol Tekenen. De Nieuwe Coachopleiding volgde ik bij Bureau Dolly.

Atelier
In mijn Atelier geef ik cursussen en workshops aan kinderen. Mijn creativiteit, enthousiasme, en betrokkenheid zet ik in om Atelier Rondom Kleur te maken tot een veilige en fijne plek, waar elk kind op eigen wijze creatief en vooral zichzelf mag zijn!

Werk aan de Winkel
is een kleinschalig activiteitenscentrum voor jongvolwassenen met een beperking in Ridderkerk.
Ik werk met veel plezier op deze bijzondere plek, want ik ben ervan overtuigd dat elk mens creativiteit in zich heeft en dat het heel waardevol is om die te leren uiten.
Meer over Werk aan de Winkel.

Kunstenaar
Beeldend werken is voor mij belangrijk. Of dat nu mozaïekkunst is, tekenen of schilderen, allemaal vind ik het even leuk: van maken wordt ik gelukkig!
Ik wil graag nieuwe dingen leren en mezelf steed weer opnieuw uitdagen op kunstzinnig gebied, ook om een inspiratie te zijn voor degenen die ik begeleid in hun creatief proces. Daarom volg ik met grote regelmaat cursussen en workshops bij verschillende kunstenaars.

Eerder
Ik heb de Pabo afgerond en met veel plezier een kleine tien jaar gewerkt als groepsleerkracht in de kleutergroepen van een basisschool in Rotterdam-Zuid. Toen ik zelf kinderen kreeg ben ik een aantal jaar thuismoeder geweest, tot ik ik besloot de coachopleiding te gaan doen en mijn eigen atelier te starten, want creatief werken is wat ik het allerliefste doe!
Ik heb enkele jaren gewerkt bij de Stichting OOK (Optimale Ondersteuning bij Kanker) in Rotterdam als kunstzinnig coach en ervaringsdeskundige. Daar begeleidde ik mozaïekworkshops voor patienten en naasten die worden geconfronteerd met de diagnose kanker. Bijzondere en zinvolle ochtenden waarvoor ik mij met veel liefde en aandacht heb ingezet.