Visie

De Kracht van Creativiteit

De Kracht van Creativiteit
In Atelier Rondom Kleur wil ik kinderen inspireren de kracht van creativiteit te ontdekken. Je bent creatief als je iets nieuws maakt, iets dat nooit eerder werd gemaakt en helemaal van jou is. Ieder mens, ieder kind kan dat!
Creatief bezig zijn geeft energie en maakt je blij, wanneer je doet wat je blij maakt geeft dat een goed gevoel. Die positiviteit geeft kinderen veerkracht en zelfvertrouwen en draagt bij aan de persoonlijke groei.

Jij bent uniek en jouw Kunstwerk is Uniek
Eigenheid ontwikkelen en stimuleren vind ik erg belangrijk. Het is zo prachtig om te zien hoe ieder kind een eigen invulling geeft aan een opdracht en er op een middag totaal verschillende kunstwerken ontstaan.
Zo leren kinderen van elkaar en over zichzelf. Iedereen interpreteert opdrachten op eigen wijze en maakt eigen keuzes, want iedereen is anders en dat is oké.

Kunst maken is Leuk
Heel erg goed kunnen tekenen is echt niet nodig, ieder kind tekent en schildert op eigen wijze en dus is het altijd goed. Het meest belangrijk is dat elk kind plezier heeft, blij naar huis gaat en trots is op wat het heeft gemaakt.

Wat je aandacht geeft groeit.